Yhdistykseen liittyminen

 

Mosa Climbers ry

 

 

 

 

Mosa Climbers ry on perustettu 4.9.2016 Tapanilan Urheilukeskuksen tiloissa pidetyssä kokouksessa.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kiipeilyä urheiluna ja harrastuksena. Tarkoituksen toteutumiseksi yhdistys pyrkii jakamaan tietoa jäsenistölleen access-asioista, parantamaan jäsentensä harrastusmahdollisuuksia, edistämään turvallista kiipeilyharrastusta sekä tarpeen ilmetessä ja resurssien kohdatessa tuottamaan myös kursseja, leirejä sekä harjotustilaisuuksia.

Yhdistys on hyväksytty Suomen Kiipeilyliiton jäseneksi alkaen 1.1.2017 jonka jälkeen yhdistyksellä on mahdollista tarjota jäsenilleen myös SKIL jäsenyyden edut joita ovat mm. kiipeilyvakuutus sekä Kiipeily-lehti.

Jäsenilleen yhdistys tarjoaa jäsenmaksun vastineeksi muutamia etuja joista on lisätietoa jäsenedut-sivulla.

Jäsentasot

Jäsentasoja on kolme: Kevytjäsen, Nuorisojäsen ja Aikuisjäsen

Kevytjäsennyydellä tarkoitetaan 0-150 vuotiasta jäsentä jolla on SKIL RY:n jäsenyys jo jonkun muun seuran/yhdistyksen kautta ja jäsen haluaa esim osallistua yhdistyksen päätöksen tekoon kokouksissa ja nauttia jäseneduista.

Nuorisojäsenyys tarkoittaa 0-18 -vuotiasta henkilöä, joka haluaa hyödyntää yllä mainittujen etujen lisäksi myös Suomen Kiipeilyliiton jäsenedut.

Aikuisjäsenyys tarkoittaa yli 19 vuotiaita jäseniä jolla on samat edut  kuin nuorisojäsenellä. 

Jäsenmaksut

Vuoden 2018 vahvistetut jäsenmaksut ovat seuraavat

Nuorisojäsen59€
Aikuisjäsen65€
Kevytjäsen20€

Vuoden 2018 jäsenyyden voi ostaa Mosaclimbers ry:n verkkokaupasta  tai tilisiirrolla(Vanha jäsen) Hakemalla jäsenyys  (uusi jäsen),jonka jälkeen verkkokaupasta tai maksamalla suoraan tilille josta ohjeet alempana.

SKIL jäsenyys tulee voimaan kolmen (3) päivän sisällä jäsenmaksusta. ei kuitenkaan aikaisemmin kun 3.1.2018

Jäseneksi liittyminen

!!! HUOM !!!
 

Jos ei ole vielä jäsen, yhdistyksen jäsenhakemus täytetään sivun ala laidassa olevalla lomakkeella. Kun olet täyttänyt vaaditut kentät ja tallentanut hakemuksen, saat jäsenhakemukseen syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen 5 minuutin sisällä viestin, joka sisältää ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi.

Jos olet jo yhdistyksen jäsen (eli voit kirjautua sisään tälle sivustolle sähköpostiosoitteellasi) voit ostaa jäsenyyden verkkokaupasta tai tehdä tilisiirron yhdistyksen tilille alla olevilla tiedoilla. Muista antaa kirjautumissähköpostiosoitteesi maksamisen yhteydessä jotta maksu saadaan kohdistettua oikeaan jäsenyyteen!

Huomaa, että tilisiirtojen näkymiseen yhdistyksen tilillä saattaa mennä aikaa jopa 3 arkipäivää, joten varaudu odottamaan jäsenetujen vaatimaa tilin aktivointia.

Jos olet valinnut jäsenyystason, johon liittyy SKIL-jäsenyys, muista syöttää myös oikeat osoitetiedot. Näin Kiipeily-lehti löytää myös perille. SKIL-jäsenyyteen liittyvä kiipeilyvakuutus on voimassa kolmen päivän sisällä siitä päivämäärästä, kun teet hyväksytyn maksun yhdistyksen tilille.

Tilisiirtoon tarvittavat tiedot

Saaja: Mosa Climbers ry
IBAN: FI81 7997 7997 7652 71 
BIC: HOLVIFIHH

Jos pankkisi kysyy syystä tai toisesta myös vastaanottajan osoitetta, syötä alla olevat tiedot vastaanottaja ja osoite kenttiin:
VASTAANOTTAJA: Holvi Payment Services Oy
OSOITE: Lapinlahdentie 8, 00101 Helsinki

HUOM! Muista kirjoittaa tilisiirron viestikenttään jäsenyyteesi liitetty sähköpostiosoite.