Yhdistykseen liittyminen

 

Mosa Climbers ry

 

 

 

 

Mosa Climbers ry on perustettu 4.9.2016 Tapanilan Urheilukeskuksen tiloissa pidetyssä kokouksessa.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kiipeilyä urheiluna ja harrastuksena. Tarkoituksen toteutumiseksi yhdistys pyrkii jakamaan tietoa jäsenistölleen access-asioista, parantamaan jäsentensä harrastusmahdollisuuksia, edistämään turvallista kiipeilyharrastusta sekä tarpeen ilmetessä ja resurssien kohdatessa tuottamaan myös kursseja, leirejä sekä harjotustilaisuuksia.

Yhdistys on hyväksytty Suomen Kiipeilyliiton jäseneksi alkaen 1.1.2017 jonka jälkeen yhdistyksellä on mahdollista tarjota jäsenilleen myös SKIL jäsenyyden edut joita ovat mm. kiipeilyvakuutus sekä Kiipeily-lehti.

Jäsenilleen yhdistys tarjoaa jäsenmaksun vastineeksi muutamia etuja joista on lisätietoa jäsenedut-sivulla.

!!!-----HUOM-----!!!

Jäsenyys on kalenterivuosi alkaen 1.1 ja päättyy 31.12., koska SKIL jäsenyys on voimassa kalenterivuoden.

Jäsentasot

Jäsentasoja on kolme: Kevytjäsen, Nuorisojäsen ja Aikuisjäsen

Kevytjäsennyydellä tarkoitetaan 0-150 vuotiasta jäsentä jolla on SKIL RY:n jäsenyys jo jonkun muun seuran/yhdistyksen kautta ja jäsen haluaa esim osallistua yhdistyksen päätöksen tekoon kokouksissa ja nauttia jäseneduista.

Nuorisojäsenyys tarkoittaa 0-18 -vuotiasta henkilöä, joka haluaa hyödyntää yllä mainittujen etujen lisäksi myös Suomen Kiipeilyliiton jäsenedut.

Aikuisjäsenyys tarkoittaa yli 19 vuotiaita jäseniä jolla on samat edut  kuin nuorisojäsenellä. 

Jäsenmaksut

Vuoden 2021 vahvistetut jäsenmaksut ovat seuraavat

Nuorisojäsen66€
Aikuisjäsen74€
Kevytjäsen20€

Vuoden 2021 jäsenyyden voi ostaa Mosaclimbers ry:n verkkokaupasta   tai tilisiirrolla.

Hakemus tulee täyttää alla olevalla kaavakkeella jotta saisimme ajantasaisen jäsenrekisterin vakuutusta, etuja ja kiipeilylehteä varten. Myös kevytjäsenien tulee täyttää jäsenhakemus. 

Yhdistyksen ja SKIL jäsenyys tulee voimaan kolmen (3) päivän sisällä jäsenmaksusta. ei kuitenkaan aikaisemmin kun 1.1.2021

Jäseneksi liittyminen

!!! HUOM !!!
 

Yhdistyksen jäsenhakemus täytetään sivun ala-laidassa olevalla lomakkeella. Kun olet täyttänyt vaaditut kentät ja tallentanut hakemuksen, voit käydä maksamassa jäsenmaksusi Mosa Climbers ry:n verkkokaupassa.

 

Huomaa, että tilisiirtojen näkymiseen yhdistyksen tilillä saattaa mennä aikaa jopa 3 arkipäivää, joten varaudu odottamaan jäsenetujen vaatimaa tilin aktivointia.

Jos olet valinnut jäsenyystason, johon liittyy SKIL-jäsenyys, muista syöttää myös oikeat osoitetiedot. Näin Kiipeily-lehti löytää myös perille. SKIL-jäsenyyteen liittyvä kiipeilyvakuutus on voimassa kolmen päivän sisällä siitä päivämäärästä, kun teet hyväksytyn maksun yhdistyksen tilille.

Tilisiirtoon tarvittavat tiedot

Saaja: Mosa Climbers ry
IBAN: FI81 7997 7997 7652 71 
BIC: HOLVIFIHH

Jos pankkisi kysyy syystä tai toisesta myös vastaanottajan osoitetta, syötä alla olevat tiedot vastaanottaja ja osoite kenttiin:
VASTAANOTTAJA: Holvi Payment Services Oy
OSOITE: Lapinlahdentie 8, 00101 Helsinki

HUOM! Muista kirjoittaa tilisiirron viestikenttään jäsenyyteesi liitetty sähköpostiosoite.